Burkānu torte no KATIE FOOD & STUFF

Katie Food gourmandguide.lv

Food blogere un fotogrāfe Jekaterina Prihodjko aktīvi vada savu blogu katie.lv, kur viņa dalās ar visdažādākajām receptēm. Receptes ir diezgan vienkāršas un tajā pašā laikā ļoti garšīgas. Tāpēc piedāvājam izmēģināt burkānu pīrāga recepti, kas būs lielisks jūsu svētku galdam.

Burkānu torte no KATIE FOOD & STUFF officiel.lv

Sastāvdaļas:
Mīklai
1,5 miltu glāze
0,5 cukura glāze
0,5 brūna cukura glāze
2 olas
1 sodas tējkarote
1 kanēļa tējkarote
1,5 rīvētu burkānu glāze
3/4 olīveļļas glāze
Neliela riekstu sauja (nedaudz sasmalcināt ar miezera palīdzību)
Sāls pēc garšas

Krēmam:
450 gr svaigā siera
100 ml saldā krējuma
80 gr cukura pūdera

Pagatavošanas process:
1. Sajaukt kopā vienā bļodā – miltus, cukuru, sāli un sodu.
2. pievienot klāt eļļu un olas, un kārtīgi sajaukt (var ar mikseri)
3. Citā bļodā sajaukt rīvētus burkānus un kanēli. Pievienot klāt riekstus un sajaukt visu kopā.
4. Cepj 175 grādos 20 – 25 minūtes. Pārbaudīt ar kociņu vai mīkla ir gatava (ņemot ārā no mīklas kociņu tam jābūt sausam)
5. Gatavojam krēmu. Saldam krējumam jābūt aukstam. Gatavojam putukrējumu un pievienojam klāt svaigo sieru, cukura pūderi un visu sajaucam kopā mikserī.
6. Krēmu vislabāk likt uz tortes, kad tā ir atdzisusi. Dekorējam visu ar riekstiem.

Komentēt