Pasta ar jūras veltēm “Frutti Di Mare” no restorāna Home Cafe šefpavāra

Home Cafe pasta gourmandguide.lv

Spageti ir viens no iemīļotākiem ēdieniem visā pasaulē. Tie viennozīmīgi asociējas ar saulaino Itāliju, kas rada labu noskaņojumu. Tāpēc restorāna Home Cafe šefpavārs Mareks Voiteckis piedāvā uzburt saulaino un laisko Vidusjūras atmosfēru, pagatavojot garšīgus spageti ar jūras veltēm.

Home Cafe recepte officiel.lv gourmand guide

Ingredienti:
Spageti
Tīģergarneles
Lasis
Mazie astoņkāji
Mīdijas
Ķiploku sviests (sviests, ķiploki, pētersīļi)

Dekoram – foreles vai laša ikri
Čeri tomāti konfi

Novārīt spageti. Apcept visas jūras veltes ķiploku sviestā un pievienot to spageti. Samaisīt un dekorēt ar ikriem un čeri konfi tomātiem.

Komentēt